Philatelia Hungarica Kft. - Kapcsolat

Kapcsolattartó képe
Cím:
1103 Budapest, X. kerület Cserkesz u. 85.

Nyitva tartás:
Hétfő-csütörtök 8.00 - 15.30 óráig,
pénteken 8.00 - 13.30 óráig

E-mail:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefonszám:
06-1-291-9663
Mobil telefonszám:
06-20-965-0194
Egyéb információk:

A Philatelia Hungarica Kft. bélyegcsomagokat, bélyeg- és
érmegyűjtési kellékeket, katalógusokat forgalmaz

 

A weboldalon a termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a bélyegcsomagok tényleges tartalma a képen szereplőtől készleteink függvényében eltérhet.

A jelölések, elnevezések magyarázata:

Klf.= különféle
Kpl. = komplett
Bl.= blokk
Postatiszta bélyeg = a bélyeg képes és hátoldala, fogazata ép, felragasztásra, lepecsételésre nem került. Az, hogy a postatiszta bélyeg esetleg használható-e bérmentesítésre, a posták üzletszabályzata határozza meg.
Bélyegcsomagok = a legtöbb estben pecsételt címleteket tartalmaznak a pergamin vagy BOPP-műanyag fóliából készült tasakokba elhelyezett összeállítások.
Tükrös csomagok = a bélyegek egy része kis méretű, enyves bélyegragasztó papírral (ún. pikó) kerül a csomag elejére rögzítésre a dekoratív kivitel érdekében. A felragasztott bélyegek áztatással eltávolíthatók.
Kilósáru = borítékokról levágott bélyegek papíron. A bélyegek áztatással eltávolíthatók a papírdarabokról, utána préselés és szárítás után tudja a gyűjteményébe helyezni azokat.

Elérhetőségeink:

A megjelenített termékek szaküzletünkben megvásárolhatók, vagy telefonon és e-mailben megrendelhetők – elérhetőségeinket megtalálja itt.

Szállítási módok:

A nem szaküzletünkben személyesen megrendelt termékek átvehetők postai vagy futárral történő házhoz szállítással, postai utánvétellel (1103 Budapest, Cserkesz u. 85.). A különböző szállítási módok különböző költséggel járnak a vásárlók számára, melyről a kapcsolatfelvételt követő 72 órán belül egyeztetünk az érdeklődőkkel. A szállítási költség felszámításra kerül, a megrendelt termék áfa-kulcsával számlázzuk.

 

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja a megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Árak:

Az árak bruttó kiskereskedelmi árak, az áfát minden esetben tartalmazzák, de a szállítási költséget nem. A katalógusok és könyvek áfája 5%, az egyéb termékeké 27%.

Fizetési módok:

  • Postai utánvétel
  • Előre fizetés postai (sárga) csekken történő pénzbefizetéssel – ennek költsége 150 Ft/csekk.
  • Banki átutalás
  • Hitelkártyás fizetés: csak személyes átvétel esetén lehetséges

Szavatosság, elállás, visszatérítés:

Ha Ön üzletünkben vásárol, Önt csak abban az esetben illeti meg az árucsere vagy áruvisszatérítés joga, ha az áru hibás. Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a kiszállítás során megsérült, akkor azt cégünk díjmentesen kicseréli. Erre az átvételtől számított 3 napon belül van lehetőség.

 

A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól az átvételtől számított 14 munkanapon belül, de írásban kell értesítenie a tényről az eladót: kérjük hivatkozzon a termékre és a megrendelés azonosítójára. Nem elég csak visszajuttatni az árut az eladónak.

 

Amennyiben levélben kíván élni az elállási joggal, a levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

 

Elállás esetén a terméket saját költségén küldje vissza a Philatelia Hungarica Kft. címére (1103 Budapest, Cserkesz u. 85. vagy 1675 Budapest, Pf. 28.). (A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is Önt terheli!)

 

A megérkezésétől számított 14 napon belül visszatérítjük Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát, valamint az esetlegesen felmerült, törvényileg meghatározott egyéb költségeket. Elállás esetén a vevőt csak a visszaküldés költsége terheli. A Philatelia Hungarica Kft. követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából fakadó károk megtérítését.